Externe

COVID-19 RUSIA // O femeie locotenent-colonel, internată cu infecție de coronavirus, a căzut de pe fereastra spitalului

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie locotenent-colonel în Poliţia Rusă a căzut de pe fereastra unui spital din Moscova dedicat pacienţilor de coronavirus, relatează presa rusă, citată de adevarul.ro.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, la Spitalul Clinic 24 din Moscova, relatează Radio Europa Liberă.

Femeia, identificată de „Komsomolskaia Pravda” drept Iulia B., în vârstă de 45 de ani, era expert principal la Centrul de Criminalistică din cadrul Ministerului de Interne.

Potrivit presei ruse, înainte de a fi găsită pe iarbă, Iulia B. a fost văzută ieşind din salon pe hol. Nu se ştie ce s-a întâmplat din momentul în care a ieşit din salon.

RBC scrie că femeia a căzut de la etajul cinci şi a supravieţuit impactului cu solul, fiind acum la terapie intensivă. În schimb, „Komsomolskaia Pravda” afirmă că a murit.

Iulia B. a fost internată la 23 mai, după ce prezentase simptome de COVID-19, boala provocată de noul coronavirus.

Acest incident survine după alte trei cazuri asemănătoare produse în condiţii misterioase, victime fiind două doctoriţe şi un medic de ambulanţă. Cele trei cazuri au scos la iveală nemulţumiri legate de nivelul slab de echipare în faţa actualei crize de sănătate şi presiunile din sistem, accentuate mai ales pe cale politică.

Citește și: O altă epidemie face ravagii într-o țară de pe continentul african

loading...

Comments are closed.