Alte știri

Cozi interminabile pe tot continentul european. Ambuteiajele s-au întins pe zeci de kilometri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pentru milioane de europeni, august este luna concediilor, iar asta se vede cel mai bine în trafic. Primul weekend a adus cozi interminabile pe autostrăzile de pe tot continentul.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Ambuteiajele sunt deja o tradiţie a lunii august. E însă de mirare că sunt neschimbate chiar şi în toiul pandemiei. Cozi interminabile de maşini au fost filmate la intrarea în capitala Croaţiei, Zagreb. Un pic mai departe, la frontiera cu Slovenia şoferii au stat pe loc şi 3 ore.

Freamăt mare a fost ceva vreme şi în portul oraşului Split. Coloanele de zeci de maşini au așteptat îmbarcarea pe feriboturi. Cu gândul la vacanţă, pasagerii nu par foarte deranjaţi.

În prezent, în Croația sunt aproape 780.000 de turiști. Cea mai mare pondere o au germanii – 200 de mii.

Şi autostrăzile care leagă nordul de sudul Franţei au fost sufocate de maşini. În general, în Hexagon, în primul weekend din august e “un du-te-vino” pe ambele sensuri de mers, cu cei care pleacă sau se întorc din concediu.

Şase departamente din sudul Franței au fost plasate sub alertă portocalie de caniculă şi, potrivit meteorologilor, temperaturile vor rămâne ridicate până la sfârşitul săptămânii.

Sursa: StirilePROTV

loading...

Comments are closed.