Crește numărul localităților care au rămas fără energie electrică

Intemperia dezlănțuită cu o intensitate extremă a pus sub presiune nu doar rezistența rețelelor electrice, dar și la grea încercare echipele de intervenție operativă care depun eforturi mari pentru a restabili furnizarea energiei electrice in localitățile afectate. În condiții de vânt puternic și viscol, acestea continuă să înlăture defecțiunile cauzate, foarte numeroase, de copacii doborâți peste rețelele electrice.

“Cu eforturi, dar și cu riscuri deosebite, echipele de interventie operativă se straduiesc să remedieze în timp operativ defectiunile cauzate de intemperie și să asigure confortul electricitatii în casele consumatorilor afectati de conditiile meteo nefavorabile.

La ora 15:00 erau înregistrate 165 de localitati din 15 raioane, care se confruntau cu lipsa energiei electrice.
Efortul depus al echipelor noastre este îngreunat de intensitatea intemperiei și accesul dificil sau chiar lipsa de acces spre instalațiile electrice din cauza blocării drumurilor necurățate de troiene și a distanțelor până la liniile electrice, aflate departe în câmpuri.

Rugăm consumatorii să manifeste răbdare și înțelegere a acestei situații deosebit de complicate şi îi asigurăm că depunem eforturi susţinute pentru restabilirea cât mai urgentă a serviciului.

Reiterăm importanța respectării stricte a regulilor de securitate în raport cu instalațiile electrice”, a informat Premier Energy Distribution.

Total
0
Shares
Total
0
Share