Alte știri

Crimă înfiorătoare în Iași. O femeie a fost ucisă de propriul fiu, chiar de ziua ei

Pinterest LinkedIn Tumblr

O crimă înfiorătoare a tulburat liniștea unui cartier din Iași, ieri după amiază. O femeie de 69 de ani a fost ucisă de unicul ei fiu, exact în ziua în care ar fi trebuit să își serbeze ziua de naștere.

Imediat după crimă, individul de 39 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a sunat la un post de televiziune și la 112, pentru a-şi anunța fapta.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru omor calificat, iar criminalul a fost internat la Institutul de Psihiatrie “Socola”, pentru o expertiză medicală.

Bărbatul s-ar fi ales cu probleme psihice încă din adolescență, la scurt timp după ce tatăl lui a murit. Ulterior, s-a căsătorit, dar apoi a trecut printr-un divorț care i-a agravat starea. Acum, vecinii sunt șocați de cele întâmplate pe strada lor.

Reporter: “V-a dat vreodata impresia ca ar putea comite o asemenea fapta?”.

Vecin: “Nu mi-am dat seama, dar uite”.

Reporter: “L-ati fi vazut in stare sa isi ucida mama?”.

Vecin: “Nu, nu”.

Vecină: ″Îl cunosc de mic copil. Probabil, el nu a luat tratamentul. Ea mergea la Grajduri în fiecare săptămână. Foarte multă grijă a avut de el”.

Vecinii spun că nu au auzit vreodată certuri în casă. Periodic, femeia îşi vizita fiul internat într-un spital de Psihiatrie din comuna Grajduri. Ocazional, pe semnătură proprie, îl lua acasă, la cerere.

Vecină: “Mergea în fiecare săptămână la el. N-am gândit în viața mea așa ceva”.

Reporter: “S-a plâns vreodată de comportamentul fiului?”.

Vecină:
 “Niciodată”.

Medicii au găsit-o pe biata femeie într-o baltă de sânge, iar pe criminal lângă trupul neînsuflețit.

Dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași: “Medicul nostru a ajuns la fața locului, a constatat că, din păcate, ceea ce a relatat era adevărat. Femeia de 69 de ani era cu stop cardio-respirator printr-o hemoragie produsă de o plagă la nivelul gâtului. Iar fiul a fost preluat de către Poliție, nu avea probleme medicale, fiind declarat cu probleme psihiatrice, dar, la acel moment, nu prezenta niciun fel de afectare care să presupună o intervenție medicală”.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iasi.

Sursa: Pro TV

loading...

Comments are closed.