Social

Crimă îngrozitoare în sectorul Botanica din Chișinău: Doi tineri găsiți înjunghiați într-un apartament

Pinterest LinkedIn Tumblr

O crimă îngrozitoare a avut loc în această noapte în sectorul Botanica al capitalei. Doi prieteni au fost găsiți înjunghiați în apartamentul ce aparținea unui dintre aceștia.

Omorul dublu a avut loc pe strada Trandafirilor. Poliția a fost alertată de mama unei victime. Femeia a fost plecată de sâmbătă la o prietenă și a declarat că cei doi tineri au plecat la o zi de naștere, transmite Publika.

Într-un apartament din sectorul Botanica au fost depistate două cadavre de gen masculin, cu vârstele cuprinse între 28-32 de ani. Pe corpul victimelor au fost depistate urme de moarte violentă cauzate cu un obiect ascuțit„, a menţionat Radu Cotoman, ofițer de urmărire penală.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din apropiere arată că cele două victime au ajuns acasă duminică, după ora cinci dimineața, cu un taxi. Bărbaţii erau însoțiți de câțiva prieteni.

Forțele de ordine urmează să stabilească circumstanțele producerii crimei. Anchetatorii au mai mulţi suspecţi în acest caz. Indivizii urmează să fie audiaţi şi reţinuţi.

loading...

Comments are closed.