Externe

Crimă oribilă: a omorât-o, după care a făcut sex cu cadavrul. Ce pedeapsă a primit?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Crimă teribilă în Marea Britanie, acolo unde un tânăr a omorât o femeie, după care a făcut sex cu cadavrul.

Ryan Thorton, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Marea Britanie, a comis o crimă teribilă. Acesta a înjunghiat-o de 17 ori pe venezuelana Stela Domador-Kozma, o femeie în vârstă de 34 de ani, care lucra la o bancă din Bouyrnemouth, Dorser. După ce o omorât-o pe Stela, britanicul a făcut sex cu cadavul acesteia, scrie Libertatea.ro

Din pimele investigații, victima se mutase de curând și împărțea locuința cu asasinul ei. Înainte de a cominte oribila crimă, Ryan Thorton a descărcat înregistrări porno cu partide de sex. În înregistrările video Ryan Thornton a văzut cum o femeie legată era obligată să întrețină relații sexuale. britaniul a forțat-o pe venezuelană să întrețină astfel de relații intime cu el.

Anchetatorii au intrat în posesia unei înregistrări audio în care se aude cun criminalul îi cere acest lucru victimei, care refuză.

„Stela a fot înjunghiată de 17 ori”, au explicat anchetatorii. După ce a comis crima, Ryan a făcut sex cu cadavrul femeii. „Urme de spermă au fost descoperite pe trupul Stelei. Cei doi nu au avut niciodată o relație”, au mai explicat surse din cadrul anchetei.

Crima a avut loc un an în urmă în vară, iar acum britanicul a fost condamnat la 22 de ani și jumătate de închisoare.

loading...

Comments are closed.