Alte știri

Crime la o clinică pentru persoane cu handicap din Germania: Patru morți și un rănit, o angajată a fost arestată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Patru persoane au fost ucise și o a cincea a fost grav rănită într-o clinică pentru persoane cu handicap lângă Berlin, în timp ce o angajată a instituției a fost arestată, a anunțat poliția locală în noaptea de miercuri spre joi, informează Agerpres.ro

„Rănile tuturor victimelor sunt, în urma constatărilor, rezultatul aplicării unei violențe intense, extreme”, a subliniat poliția într-un comunicat, fără a fi în măsură să ofere deocamdată alte detalii cu privire la circumstanțele presupuselor omucideri.

Potrivit poliției, cele patru persoane decedate au fost găsite în timpul serii în camerele lor din această clinică situată în Potsdam, oraș ce se învecinează cu Berlinul.

O angajată de 51 de ani a clinicii, „asupra căreia planează serioase suspiciuni” că ar fi autorul faptelor, a fost arestată, au adăugat anchetatorii, subliniind că motivațiile presupuselor crime sunt în acest stadiu „necunoscute”.

Clinica, numită Thusnelda-von-Saldern-Haus, este specializată în primirea și îngrijirea de persoane cu handicap fizic sau mental, inclusiv persoane nevăzătoare sau cu autism.

În afară de clinica propriu-zisă, situl include clădiri de locuit, școli și ateliere de lucru.

Citește și: Cofondatorul BioNTech: Vaccinul nostru este eficient împotriva variantei indiene. Sunt încrezător

loading...

Comments are closed.