Alte știri

Crimele din Durlești și Ialoveni: după 9 ani de zile, poliția încă nu a identificat ucigașul!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nouă ani de zile s-a scurs de când doi tineri au fost găsiți împușcați, pe traseul Leușeni-Ialoveni-Chișinău, iar cadavrele altor doi tineri au fost descoperite într-un automobil, în Durleşti.

Deși procurorii susțin că lucrează zilnic la acest dosar, autorul asasinatelor nu a fost încă identificat, transmite Știri.md

Pe lângă cele două crime de la Durlești și Ialoveni, un grup de polițiști și procurorii anchetează și ipoteza că autorul asasinatelor ar fi fost implicat și în alte șase infracțiuni, produse în perioada 2007-2011.

„Dosarul acesta este la mine în procedură din 2001. S-au întreprins mai multe acțiuni procesuale. Ele nu s-au oprit în niciun moment. Aceste acțiuni procesuale nu au condus spre identificarea făptuitorului, însă ne-au permis să verificăm anumite versiuni. 

Am lucrat asupra câtorva versiuni care nu s-au confirmat, dar se lucrează”, declară Denis Rotaru, procuror pe caz, actual șef interimar la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

În septembrie 2010, pe traseul Ialoveni-Chișinău, a fost depistat un automobil cu două cadavre. Era vorba de un tânăr de 31 de ani și o tânără de 18 ani, găsiți împușcați lângă mașină.

Ulterior, la un an distanță de la această crimă, opinia publică era șocată de un nou dublu asasinat, care avusese loc în aprilie 2011.

Atunci oamenii legii au descoperit două cadavre într-un automobil, în apropiere de Mănăstirea Sf. Andrei din Durleşti. Şoferul maşinii, un băiat de 19 ani, elev în clasa a 12-a, fusese împuşcat de două ori, corpul său fiind găsit în portbagajul automobilului.

Prietena tânărului, de 15 ani, dezbrăcată până la jumătate, a fost împuşcată în ceafă.

loading...

Comments are closed.