Alte știri

Cristiano Ronaldo îşi ia adio de la Real Madrid! Iată la ce echipă pleacă starul portughez 

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cristiano Ronaldo își petrece ultimele zile ca jucător al celor de la Real Madrid. Între ”Balonul de Aur” și campioana Europei ruptura e una totală, iar Ronaldo a dat deja lumină verde pentru negocierea transferului. Ziarul de casă al Realului, Marca, scrie azi că Juventus și clubul madrilen au demarat negocierile pentru transferul portughezului.

„Campioana Italiei a început negocierile pentru transferul lui Cristiano Ronaldo. Juventus îi oferă acestuia un contract pe 4 ani cu salariu de 30 de milioane, iar clubului Real îi pune pe masă 120 de milioane de Euro, clauza contractuală”, scrie publicația spaniolă.

Și presa din Italia scrie azi că relația Cristiano Ronaldo – Florentino Perez este una total compromisă. Tuttosport notează că trei cluburi se bat pentru lusitan: PSG, Manchester United și Juventus. Conform sursei italiene, Ronaldo ar fi tentat de ”Bătrîna Doamnă”.

Juventus, campioana ultimelor 7 sezoane din Serie A, încearcă să îl aducă pe omul care a oprit-o acum doi ani în drumul spre trofeul Champions League, italienii încercînd să profite la maximum de neînțelegerile dintre Ronaldo și Florentino Perez cu privire la salariu.

loading...

Comments are closed.