Cristina Vulpe, candidat exclus de guvernare: ”Fac apel către toți alegătorii să susțină candidatura lui Vasile Bolea la alegerile din 5 noiembrie”

Cristina Vulpe, de la Partidul “ȘANSĂ”, exclusă astă printr-o dispoziție a guvernării, și-a anunțat acceptul în vederea ocupării postului de viceprimar al Chișinăului. Oferta i-a fost făcută de Vasile Bolea, candidat al Partidului ”Renaștere”.

Vulpe a subliniat curajul și dorința de colaborare exprimată de Bolea, văzând în această uniune o cale către o viață mai prosperă pentru toți locuitorii Chișinăului.

Cristina Vulpe a făcut apel la alegători să susțină candidatura lui Vasile Bolea la alegerile iminente din 5 noiembrie, subliniind că „împreună vom realiza mai multe lucruri, ne vom atinge scopurile și vom transforma Chișinăul într-un oraș al viselor”.

“Atât timp cât suntem uniți și mai există oameni care sunt gata să lupte, noi vom învinge.

Vasile Bolea mi-a propus postul de viceprimar al Chișinăului, fiind încrezut în forța echipei noastre și în viziunile pentru dezvoltarea capitalei noastre. El a dat dovadă de curaj și, cel mai important, de dorința de a-și uni forțele pentru o viață mai prosperă pentru toți locuitorii Chișinău.

Voi accepta cu plăcere propunerea domnului Bolea și fac apel către toți alegătorii să susțină candidatura Dumnealui la alegerile din 5 noiembrie. Împreună vom realiza mai multe lucruri, ne vom atinge scopurile și vom transforma Chișinăul într-un oraș al viselor.

Autoritățile  pot să ne facă rău cât își doresc, dar atâta timp cât există oameni onești, care cred în libertate, justiție și democrație — ei nu vor învinge”, a declarat Vulpe.

Total
0
Shares
Total
0
Share