Politic

Critici DURE la adresa liderilor Blocului ACUM: Încetați să fiți niște plagiatori ordinari, respectați-ne munca

Pinterest LinkedIn Tumblr

Expertul WatchDog, Valeriu Pașa, s-a arătat revoltat pe liderii Blocului ACUM, Andrei Năstase și Maia Sandu, care azi s-au arătat îngrijorați de tema livrării gazelor naturale.

Valeriu Pașa susține că atât Andrei Năstase cât și Maia Sandu, au reacționat în urma unui video publicat de Sergiu Tofilat, expert WatchDog și el.

Dragi lideri ai opoziției moldave, de la o luni dimineață v-ați trezit îngrijorați pentru livrările de gaze. Așa e corect să faceți! La fel – că vă expuneți public și cereți socoteală guvernării pe acest subiect este foarte important. Numai că – încetați să fiți niște plagiatori ordinari. Până a scos colegul Sergiu Tofilat acest video, în 3 zile văzut de 200 mii oameni, nu ziceați un cuvânt la temă, a scris Valeriu Pașa pe facebook.

Autorul postării, Valeriu Pașa, mai face și o referință la modul lui Năstase de a relata subiectele citindu-le de pe foaie, rugându-l pe Alexandru Slusari să-i nu-i mai permită lui președintelui Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, să iasă în prim plan, relatând teme economice despre care nu are habar.

Și ultima, stimate dle Alexandr Slusari, respectați-ne vă rog inteligența, nu îl mai scoateți niciodată pe dl Andrei Năstase să ne vorbească (citească de pe prompter) pe teme economice, sugerează Pașa.

Telegraph.md amintește că în lipsă de teme politice, Andrei Năstase a plagiat-o pe Maia Sandu. Liderul PPDA a vorbit presei ceea ce a scris lidera PAS pe Facebook.

Citește și: Aflat în afara guvernării, Andrei Năstase presează MoldovaGaz și amenință cu proteste stradale

 

loading...

Comments are closed.