Alte știri

Criză de taxatori în troleibuze! Soluția disperată a angajatorilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

În parcurile de troleibuze din Capitală nu sunt suficienţi taxatori, iar, pentru a suplini locurile vacante, în troleibuze au fost amplasate anunţuri de angajare. Mai exact se caută studenţi care vor putea lucra în timpul liber. Pentru a acoperi numărul necesar de angajaţi ar fi nevoie de aproximativ 100 de taxatori.

Deşi salariul este unul decent, studenţii nu par să fie interesaţi de job, informează canal3.md.

„Noi suntem gata să angajăm din numărul studenţilor, elevilor, care au atins vârsta, sunt abţi de muncă, condiţii flexibile de muncă, sâmbăta, duminica, în schimbul doi în timpul săptămânii. Şase mii de lei se are în vedere tot bilanţul de ore care prevede legislaţia. -168 de ore?- Cam aşa, da”.

„Eu nu aşi lucra. – De ce?- Am un pic alte planuri. Nu vreau să vorbesc urât despre acest post, servitoare tot e post, dar nu sunt pentru mine.  -Nu aveţi nevoie de bani! – Eu? Sunt interesată de alt domeniu. – Ce sferă?- Nu vreau să vă spun”.

Totuşi sunt şi din cei pentru care fiecare bănuţ contează.

„Cred că este un salariu cât de cât decent pentru un student în primul rând. Este lucru la stat, îţi oferă anumite priorităţi, carte de muncă. Luând în considerare că nu e un lucru fizic, dificil”.

În Capitală sunt angajaţi aproximativ 780 de taxatori.

loading...

Comments are closed.