Cu fanfara în spate, noul șef al Poliției de Frontieră a fost prezentat colectivului

Prin Hotărârea Guvernului, comisarul principal Ruslan Galușca a fost numit în funcția de Șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră al Republicii Moldova, având sarcina de a revizui întregul spectru al activității instituției.

La ceremonia de stimulare a polițiștilor de frontieră, care s-au remarcat cu o activitate exemplară în cadrul instituției, Ministrul afacerilor interne, Adrian Efros și șeful Cabinetului Prim-ministrului Republicii Moldova, Serghei Diaconu l-au prezentat pe noul șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

„De astăzi, 29 decembrie 2023, Ruslan Galușcă este numit șef al IGPF. Noi îl felicităm și îl asigur personal de tot suportul în realizarea sarcinilor trasate Inspectoratului. Prima sarcină este de a revizui tot spectrul managerial, pentru ca să avem oamenii potriviți la locul potrivit, să diminuăm din negativismul din partea societăți și să creștem prestigiul Poliției de Frontieră. Să ajungem la nivelul când fiecare cetățean, fiecare călător, să aibă încredere în polițiștii de frontieră și în serviciile prestate de aceștia. Succese!”, a punctat ministrul Efros.

”Serghei Diaconu a transmis mesajul prim-Ministrului către echipa Poliției de Frontieră accentuând respectul enorm pentru oamenii cu epoleți în legătură cu activitatea deloc ușoară de la frontieră.

La rândul său, noul Șef al IGPF a mulțumit pentru încrederea acordată odată cu numirea sa în funcție de o mare responsabilitate, asigurând echipa Poliției de Frontieră de continuitate în dezvoltarea instituțională.

Galușca are drept scop să consolideze încrederea cetățenilor și să îmbunătățească prestigiul Poliției de Frontieră. Printre prioritățile sale se numără consolidarea relației cu comunitatea, promovând transparența și încrederea reciprocă între forțele de Poliție de Frontieră și cetățeni. De asemenea, Galușca va acorda o atenție deosebită dezvoltării profesionale a personalului, prin promovarea unui mediu de lucru motivant.

Cu o experiență vastă, demonstrată în funcții de conducere la nivel tactic, regional și operațional, comisarul principal Ruslan Galușca preia ștafeta la conducerea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, contribuind la consolidarea securității la frontiere și la promovarea valorilor unei poliții eficiente și orientate către cetățeni”, scrie în comunicatul oficial.

Total
0
Shares
Total
0
Share