Cu sprijinul echipei lui Ilan Șor, Primăria Orhei pregătește în mod tradițional un amplu program artistic cu prilejul sosirii primăverii

Primăria municipiului Orhei, împreună cu Casa de Cultură din Orhei, cu sprijinul echipei lui Ilan Șor, pregătește în mod tradițional un amplu program artistic cu prilejul sosirii primăverii. La tradiționalul festival „Mărțișor” vor participa interpreți de muzică populară și ansambluri folclorice de renume.

Și în acest an festivalul se va desfășura în zilele de 1 și 2 martie în scuarul din fața Casei de Cultură „Andrei Suruceanu” din Orhei.

Programul artistic va începe în prima zi de primăvară la ora 17:00. Pe scenă va ucra artista poporului din Republica Moldova Olga Ciolacu, care va încânta publicul cu hiturile sale.

Iar interpreta Doina Alexandra, cunoscută și sub numele scenic „Fetița cu surprize”, va crea o atmosferă specială, interpretând piesele sale care au câștigat în timp renume popular.

Surpriza serii va fi cunoscuta formație etno-populară din România „Nemuritorii”, care se bucură de un succes fulminant la noi în țară și a mai cântat pentru publicul din Orhei de mai multe ori.

În cea de-a doua zi a festivalului, vor evolua pe scenă artiștii Casei de Cultură „Andrei Suruceanu”.

Organizatorii au pregătit pentru public și un program de dans.

Primăria municipiului Orhei promite momente memorabile și invită toți doritorii să participe la sărbătoarea primăverii.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share