Cu sprijinul lui Ilan Șor, echipa Evgheniei Guțul a pregătit un concert minunat și un program spectaculos la Comrat pentru 8 Martie

Locuitorii și oaspeții din Comrat intenționează să sărbătorească Ziua Internațională a Femeii cu multă ardoare. Pe 8 martie, capitala Găgăuziei va găzdui un spectacol muzical grandios dedicat jumătății frumoase a umanității.

Evenimentul luminos este pregătit de echipa bașcanului Evghenia Guțul, cu sprijinul activ al lui Ilan Șor, pentru a le oferi tuturor femeilor o experiență de neuitat cu ocazia acestei sărbători speciale de primăvară.

Publicul se va bucura de un program bogat și variat: un concert festiv, un program de comedie “Comedy Street”, o discotecă retro cu DJ Max Bolotov și MC Colun, precum și un flash mob de dans “Free Dancе”.

În plus, organizatorii au pregătit o mulțime de concursuri și surprize pentru ca fiecare reprezentantă a sexului frumos să se simtă cu adevărat specială în această seară! Pe toți invitații îi așteaptă o atmosferă festivă, zone foto tematice și o mare de zâmbete.

Evenimentul va începe la ora 17:00, în clădirea Comitetului Executiv. Veniți cu familia, prietenii și colegii pentru a sărbători împreună ziua de 8 Martie înconjurați de muzică, divertisment și momente speciale.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share