CUB: Susținem opțiunea liberală care aduce bunăstare în Republica Moldova

Coaliția pentru Unitate și Bunăstare a trecut primul său examen. La alegerile din 5 noiembrie, partidul poate anunța 5 primari aleși cu scor maxim în localitățile lor din Călărași, Cantemir și Criuleni.

”Sunt 5 primari care au câștigat mandate într-un mediu competitiv și democratic, fără a urma calea traseismului politic. În alte 11 localități din Republica Moldova, CUB sprijină candidați care se vor confrunta în turul 2 de alegeri pentru a obține mandatele pe care aceștia le merită.

CUB susține plenar dorința lor de a face din localitățile pe care le conduc modele de bună guvernare, înzestrate cu infrastructură la standarde europene și cetățeni responsabili. Vom demonstra prin intermediul lor că localitățile pot fi conduse mult mai eficient, mai transparent și mai asumat.

CUB a trecut examenul primelor alegeri și am primit mesajul transmis de alegători. Imediat după aceste alegeri, CUB este pregătit să devină parte a procesului de aderare la Uniunea Europeană, în fapte și nu doar în vorbe, alături de familia liberalilor europeni din Uniunea Europeană.

Vă mulțumim pentru că ați sprijinit cauza noastră și vă asigurăm de capacitatea CUB de a contribui decisiv la îmbunătățirea standardelor de viață în Republica Moldova”, a transmis formațiunea.

Total
0
Shares
Total
0
Share