Culmea ipocriziei: Extremistul pro-rus Usatîi cere ajutor de la europeni

balabol, Renato Usatii, Partidul Nostru, Gorbuntov, Proca, killer, Londra, Pisateli, Ion Druta, primar de Balti, primar fugar, penal, omor la comanda, dezastru in Balti, Ilian Casu
 

Politician declarat pro-rus, care a declarat în repetate rânduri că va anula Acordul de Asociere a Republicii Moldova cu UE în cazul în care va ajunge la guvernare, cere acum ajutorul Uniunii Europene. Este vorba despre primarul fugar Renato Usatîi, care de aproximativ un an de zile conduce municipiul Bălți prin skype.

Usatîi a distribuit pe pagina sa de facebook un video în care apare europarlamentarul austriac, Stefan Schennach. Acesta a fost informat de către consilierii Partidului Nostru despre situația din municipiul Bălți și situația politică la general.

Europarlamentarul a refuzat însă să vorbească concret despre Usatîi sau așa-zisa grevă a foamei pe care o înscenează consilierii Partidului Nostru din Bălți, declarând doar la general că se pronunță pentru respectarea drepturilor omului, iar în curând ar putea efectua o vizită în Republica Moldova pentru a se documenta.

Amintim că Usatîi pe lângă declarații anti-europene, a făcut și declarații anti-americane. Acesta a amenințat că va închide Ambasada Statelor Unite ale Americii de la Chișinău și o va transforma într-un club de karaoke, iar pe râul Prut va construi un zid, astfel încât să distanțeze Republica Moldova de România și Uniunea Europeană.

Total
0
Shares
Total
0
Share