Externe

Cum a aflat o tânără că actualul ei iubit i-a salvat viața în urmă cu 11 ani?

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără din Taiwan și iubitul ei au o poveste de viață demnă de un scenariu de film. Lin Xiaofen a suferit un accident de mașină în urmă cu 11 ani și a avut nevoie de transplant de sânge. Printre cei al căror sânge a fost folosit pentru a-i salva viața s-a numărat și cel al lui Lian Zhicheng, un bărbat cu care Lin are o relație în prezent, dar pe care l-a cunoscut la șase ani după accident.

După accidentul îngrozitor, Lin era într-o stare critică și medicii au trebuit să îi ofere aproape cinci litri de sânge și două trombocite izolate pentru a-i salva viața. Ea și-a revenit în cele din urmă, dar a rămas cu o tulburare care însemna că avea nevoie de donări de sânge suplimentare, transmite libertatea.ro

Șase ani mai târziu, Lin l-a întâlnit pe Lian Zhicheng, un tânăr care este un donator regulat de sânge.

În timpul unei discuții cei doi au glumit gândindu-se cum ar fi dacă tânăra a primit chiar sângele actualului ei iubit. donator regulat de sânge, despre incidentul pe care-l glumea dacă îi era dat sângele. În urma unor verificări simple, cei doi au aflat că Lin chiar avea sângele lui Lian. Vestea i-a bucurat enorm pe cei doi, iar bărbatul îndeamnă pe toată lumea să doneze sânge spunând că poate în felul acesta îi salvezi viața viitoarei tale soții’.

loading...

Comments are closed.