Alte știri

Cum a reușit un tată să își salveze fiica din colții unui rechin? Adolescenta a fost la un pas de moarte

Pinterest LinkedIn Tumblr

O adolescentă din Carolina de Nord, SUA, a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost atacată de un rechin și s-a ales cu răni la nivelul brațelor, picioarelor și mâinilor, au declarat oficiali citați de BBC News.

Paige Winter și-a pierdut câteva degete și piciorul stâng din cauza rănilor, iar acum familia ei încearcă să strângă bani pentru tratament și recuperarea îndelungată care urmează.

Fata în vârstă de 17 ani a fost atacată în zona Atlantic Beach, din Carolina de Nord. Martorii spun că oamenii au început să țipe când au văzut-o pe tânără încercând disperată să iasă din apă.

Cel care i-a salvat viața a fost chiar tatăl ei, care a lovit rechinul cu pumnii de cinci ori, până când a reușit să își elibereze fiica. Tatăl lui Paige, fost militar în marina SUA, pompier și paramedic, a fost lăudat pentru curajul excepțional și viteza de reacție care i-au salvat viața tinerei.

Adolescenta a fost supusă unei operații și va supraviețui, însă pentru ea urmează acum un drum lung spre recuperare, în condițiile în care și-a pierdut un picior și mai multe degete în urma atacului.

loading...

Comments are closed.