Alte știri

Cum poţi scăpa rapid de durerile de dinţi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Este imposibil să nu ne lovim de durerile dentare, măcar o dată în viaţă. Acestea pot apărea la orice vîrstă dintr-o varietate de motive. Principalele cauze care determină dureri insuportabile de dinţi sînt: cariile, fisurile sau fracturile dentare, placa bacteriană, gingivita, apneea obstructivă, plombele și coroanele dentare instalate incorect.

Durerile de acest gen trădează de fiecare dată o afecţiune dentară, de aceea ele nu trebuie ignorate. Dacă vă confruntaţi cu această problemă, vă propunem o modalitate naturală care vă va alina durerea. Reţeta-minune pe care v-o propunem este un veritabil tratament natural care se prepară foarte simplu și care nu doar că va calma durerea, dar va avea și un puternic efect de albire al dinților.

Aveţi nevoie de o jumătate de linguriță de pulbere de cătină și o jumătate de linguriță de ulei de cocos. Tot ce trebuie să faceţi este să amestecaţi bine cele două ingrediente pînă obțineti o pastă groasă omogenă. Apoi aplicaţi amestecul pe zonele în care simțiţi durere. Veţi observa că efectul este imediat și de lungă durată.

loading...

Comments are closed.