Cum s-a schimbat viața lui Alexandru Comerzan, moldoveanul câștigător „Chefi la cuțite” sezonul 7

Chefi la cuțite

Alexandru Comerzan este din Republica Moldova, Chișinău, acolo unde conduce bucătăria unui restaurant de top. A fost ales drept cuțit de aur în sezonul 7, de către chef Cătălin Scărlătescu, ce i-a acordat posibilitatea de a intra direct în echipa sa.

Alexandru Comerzan este din Republica Moldova, Chișinău, acolo unde conduce bucătăria unui restaurant de top. A fost ales drept cuțit de aur în sezonul 7, de către chef Cătălin Scărlătescu, ce i-a acordat posibilitatea de a intra direct în echipa sa.

Deși parcursul echipei mov nu a fost unul ușor, singurul reprezentant al trupei a reușit să învingă în finală doi concurenți din echipa verde. Deci, finala sezonului 7 a fost – Cătălin Scărlătescu vs. Sorin Bontea. Florin Dumitrescu nu a avut oameni calificați.

„Îi mulțumesc lui chef Scărlătescu pentru încredere, pentru cuțitul de aur, pentru experiența pe care am avut-o împreună, sper ca și el să fie mândru de mine. El este este o persoană foarte caldă. E bun, e sufletist. Am vrut să îi dovedesc că nu mi-a dat cuțitul de aur fără motiv. Mi-am dorit să câștig și sunt foarte mândru că am lucrat alături de el. Am câștigat împreună. E meritul meu și al întregii echipe, căci singur nu aș fi putut. Acest premiu vine ca rezultat la toată munca depusă de-a lungul vieții, toate nopțile nedormite, toate sacrificiile. Nu aș schimba nimic dacă m-aș întoarce în timp. Trofeul Chefi la cuțite este un vis împlinit!”, a spus câștigătorul cu ochii în lacrimi, imediat ce a aflat că a câștigat sezonul 7.

Alexandru Comerzan și chef Scărlatescu au venit împreună în platoul Observator și au povestit fanilor emisiunii ce s-a schimbat de când sunt câștigători. Unul mai bogat cu 30.000 de euro, celălalt cu încă un titlu în palmaresul victoriilor la “Chefi la cuțite”.

 

Total
0
Shares
 
Total
0
Share