Social

Cum să ștergi 10 ani de pe chip! Masca din trei ingrediente care face furori acum în lume

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cum să ștergi 10 ani de pe chip? Japonezele știu, iar acum dezvăluie secretele frumuseții tenului lor și celorlale femei. O mască de față compusă din trei ingrediente naturale simple îți va reda numaidecât strălucirea pierdută a tenului.

Se știe că japonezele sunt renumite pentru aspectul mult mai tânăr al chipului lor. Nu au descoperit tocmai elixirul tinereții, secretul constă în aplicarea cu regularitate a unei măști naturale, care face acum furori în întreaga lume, scrie a1.ro.

Orezul, aliment excepțional prin virtuțile sale terapeutice relevate încă din Antichitate îl reprezintă unul dintre ingrediente, apoi mierea și smântâna îi completează și chiar sporesc efectele.

Pentru prepararea acestei măști, ai nevoie de:

  • 3 linguri de făină de orez,
  • 2 lingurițe de miere,
  • 1 linguriță de smântână.

Frumusețea gheișelor, vestită în toată lumea de generații se datorează chiar acestui amestec minune care făcea ca timpul să stea în loc pentru ele.

Amestecă ingredientele de mai sus într-o soluție omogenă, aplică masca pe față, gât și decolteu. Lasă să acționeze timp de 30 de minute, după care clătește-te cu apă caldă, de preferat apă minerală.

Acest tip de tratament se recomandă tuturor tipurilor de piele și se efectuează o dată la șapte zile.

loading...

Comments are closed.