Social

Cum sunt procurate biletele la cursele charter: Explicația Air Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Compania aeriană Air Moldova contactează cetățenii acceptați la zborurile charter, în baza listelor de repatriere primite de la misiunile diplomatice și oficiile consulare, explică operatorul avia prin intermediului unui comunicat de presă.

Pasagerii acceptați la zbor sunt telefonați personal de reprezentanții Air Moldova pentru a verifica datele personale și a primi pe adresa electronică link-ul pentru achitarea biletului de călătorie, conform prețului indicat pe site-ul www.airmoldova.md pentru destinația operată.

Accesând link-ul trebuie să urmați pașii descriși pentru completarea datelor, iar după achitare biletul va fi expediat pe adresa dumneavoastră electronică. Atragem atenția dumneavoastră la faptul că link-ul pentru achitare este valabil 3 ore, după care expiră.

Acest mesaj este publicat cu scopul evitării escrocheriilor în baza cardurilor bancare și preluarea datelor cu character personal. Operatorii Air Moldova nu solicită la telefon numărul cardului bancar sau codurile CVV / CVC.

loading...

Comments are closed.