Alte știri

Cum va fi anul 2020 pentru fiecare dintre noi, în funcţie de anul naşterii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Potrivit calendarului chinezesc, noul stăpân al anului 2020 va deveni Şoarecele Alb. El este un animal rapid, isteţ şi foarte atent. Pentru cei din anul Taurului, Dragonului şi Iepurelui va fi un an extrem de fericit. Acest an va mai fi bun şi pentru cei născuţi în anul Cocoşului, Maimuţei şi Câinelui. Dar cei născuţi în anul Calului şi al Cocoşului ar trebui să se păzească de tot felul de probleme pe care le va aduce Şobolanul cu el. Şi, cum începe un nou ciclu de 12 ani, potrivit calendarului chinezesc, înseamnă că anul acesta va fi unul plin de noi descoperiri şi noi începuturi.

Anul Şobolanului

Anul care vine va fi foarte responsabil pentru cei născuţi în Anul Şobolanului. Acesta este anul lor, ceea ce înseamnă că trebuie să fie pregătiţi pentru orice fel de schimbări şi chiar lovituri ale sorţii. Cum se va termina anul, depinde de rezistenţa Şobolanilor. Poate vor schimba locul de muncă, sau locul de trai, sau vor descoperi un nou talent, care îi va face să îşi schimbe viziunile despre viaţă.

Anul Boului

Pentru cei născuţi în Anul Boului, vine o perioadă de aur, în care oamenii vor primi absolut totul. Tot ce ei îşi vor pune în plan, va deveni realitate, fără să depună maxim efort. Anul 2020 îl vor petrece pe o notă pozitivă, doar să nu se lase ameţiţi de succes.

Anul Tigrului

Pentru Tigri, anul 2020 va fiun an calm, cu rutina obişnuită. Este bine, comparativ cu anii precedenţi, când au fost mai tulburi. Vara ar trebui dedicată vacanţelor, când Tigrii ar putea lega noi cunoştinţe, cu emoţii pozitive şi benefice pentru viitor. Anul care vine nu este potrivit pentru conflicte.

Anul Iepurelui

Anul care vine va fi reuşit pentru Iepuri. Se vor putea dezvolta pe plan profesional, poate vor câştiga la loterie… Este o perioadă ideală pentru a face un pas important pe plan personal.

Anul Dragonului

Pentru Dragoni, va începe un Nou An prosper. Va fi apreciat potenţialul lor. Poate Dragonii vor întâlni persoana iubită şi va renunţa la obiceiurile negative. Mulţi îşi vor pune nădejdea în Dragoni, şi doar de ei depinde dacă se vor descurca.

Anul Şarpelui

Anul 2020 va fi pentru Şerpi un adevărat test la rezistenţă. Încă din primele luni ale Anului vor fi dominați de probleme, care îi vor face să îşi schimbe modul de viaţă. Dar să nu lase mâinile în jos. Anume în această perioadă este important să dea dovadă de voinţă şi dăruire. Dacă Şerpii vor face totul cum trebuie, spre sfârşitul anului situaţia va reveni la normal.

Anul Calului

În acest an, cei născuţi în Anul Calului vor învăţa să se bazeze pe forţele proprii, să nu le fie frică de responsabilităţi. Vor avea şansa să înceapă viaţa de la zero. Ar trebui să ia în considerare obţinerea unei educaţii superioare. Vor avea mare succes pe plan profesional.

Anul Caprei

La început de an, cei născuţi în Anul Caprei vor trebui să îşi apere poziţia şi să îşi confirme propriul statut. Pentru asta, vor trebui să muncească mult. În a doua parte a anului se vor putea relaxa şi vor culege laurii victoriilor. Ar fi bine deja să se concentreze pe dorinţele personale, să facă orice le doreşte inima.

Anul Maimuţei

Maimuţele mereu au fost pline de viaţă, vesele şi sociabile. Vor trăi bine în 2020 dacă nu-și vor face griji pentru orice fleac. Vor avea noi idei, să nu le fie frică să le expună. Ar fi bine să fie mai atenţi cu sănătatea. Un control aprofundat nu strică niciodată.

Anul Cocoşului

Cei născuţi în Anul Cocoşului trebuie să ţină minte că Anul Şobolanului nu este prielnic pentru ei. Vor avea multe de înfruntat. Dacă Cocoşii nu vor da dovadă de tact şi isteţime, cel mai probabil vor avea divorţ în familie. Sau chiar ar putea avea probleme la locul de muncă. Anul 2020 va fi un An de probă pentru Cocoşi. Cei care vor trece cu bine peste toate încercările, vor fi şi mai puternici.

Anul Câinelui

Câinii trebuie să se axeze pe crearea de noi prietenii, cât şi consolidarea celor mai vechi. Fără sprijinul prietenilor, anul 2020 va fi destul de greu pentru Câini. Ar trebui să ducă un mod de viaţă mai sănătos, mai activ. Să interacţioneze cu oamenii mai des. Ultima perioadă a anului va avea mare succes pentru cei născuţi în Anul Câinelui, în toate sferele.

Anul Porcului

Pentru oamenii născuţi în Anul Porcului, va fi o perioadă de relaxare, o perioadă în care îşi vor putea realiza cele mai mari dorinţe. După ce au muncit din greu, acum se pot odihni şi se pot dedica celor dragi. Anul 2020 este benefic pentru Porci pentru a face schimbări pozitive , cum ar fi construirea unei case.

Sursa: cluber.com.ua

loading...

Comments are closed.