Alte știri

Cum va fi vremea în data de 16 iulie și câte grade vor indica termometrele

Pinterest LinkedIn Tumblr

În următoarele 24 de ore, se anunţă temperaturi de foc în toată ţara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de caniculă. Atenționarea a intrat în vigoare miercuri și este valabilă până în 19 iulie. La Briceni și Soroca se vor înregistra 30 de grade, iar la Bălți și Orhei vor fi 31 de grade Celsius. La Tiraspol vor fi 33 de grade, iar la Leova şi Comrat maxima va ajunge la 34 de grade. La Cahul se anunţă 35 de grade.

În Capitală cerul va fi variabil şi se vor înregistra 33 de grade, iar noaptea temperaturile vor ajunge până la 20 de grade. În următoarea perioadă cerul va fi variabil, iar de luni sunt posibile averse cu descărcări electrice. Ziua vor fi între 27 şi 35 de grade, iar noaptea până la 24 de grade, transmite publika.md

În următoarele 24 de ore, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi înnorat, iar pe alocuri va ploua. La Madrid se aşteaptă 35 de grade, la Paris 23, iar la Londra 25 de grade Celsius. La Berlin se vor înregistra 26 de grade, iar la Roma cu un grad mai puțin. 29 de grade vor fi la Viena. La Praga se anunță 25 de grade, iar la Varşovia 27. 31 de grade vor fi la Budapesta și Belgrad, iar la București se vor înregistra 33 de grade. La Atena vor fi 37 de grade. La Kiev se aşteaptă 32 de grade. Cu un grad mai puţin va fi la Moscova, în timp ce la Ankara maximele vor ajunge până la 36 de grade.

loading...

Comments are closed.