Actualitate

Cunoscuta activistă Olga Nicolenco o face praf pe Ala Nemerenco

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Hotărârea, care obligă cadrele didactice nevaccinate să-și asigure din surse proprii o dată la două săptămâini testul PCR (căruia ministra sănătății îi zice PECEAR, adică, nici în română [PECERE], nici în engleză [PISIAR]), este o decizie nesăbuită, cu încălcarea drepturilor omului, plină de șantaj și abuz”. Este declarația cunoscutei activiste Olga Nicolenco. 

Potrivit ei, despre asta au scris mai mulți oameni, dar nimeni nu menționează caracterul antifeminin al acestei hotărâri.

„Pentru că este îndreptată, în primul rând, împotriva femeilor. Cine sunt persoanele angajate în sistemul educațional? De la 70% în universități și colegii la oraș, până la 100% în școli și grădinițe la sat – doar femei,” a scris aceasta intr-o postare. 

Mai mult, activista a menționat că se bucură că statul, în sfârșit, a găsit cele mai bogate și corupte persoane și se va putea îmbogăți pe seama lor.

„Ce cadou “bun” de ziua indiferenței! Important să nu uităm de el măcar încă o lună, până la sărbătoarea profesională a cadrelor didactice, când guvernul va ieși cu mesaje siropoase, care vor curge gârlă din toate prizele. Ah da!, probabil, doar pentru persoanele vaccinate…
Cu ajunul și откату independenței pi voi,” a conchis Olga postarea sa pe rețelele sociale.

loading...

Comments are closed.