Cursul valutar: Ce se întâmplă astăzi pe piața financiară din Moldova?

Ce se întâmplă pe piața financiară din Moldova, Cursul valutar, victoria bank, banca nationala, moldova agroindbank, leu dolar euro 

Fluctuații impresionante pe piața valutară din Republica Moldova! Iată care sunt ratele de schimb afișate de Banca Națională pentru ziua de marți, 6 noiembrie, transmite Sputnik.md.

După ce anterior leul a cedat pozițiile în fața principalelor valute de referință, acum a venit rândul ”greilor” de pe piața valutară să bată în retragere. Este vorba în special de valuta europeană care s-a depreciat marți, în raport cu moneda națională, cu tocmai 15 bani. Astfel, euro este tranzacționat astăzi cu 19,4641 de lei.
 
În ceea ce privește dolarul, acesta își continuă tactica veche ba cedând, ba câștigând câțiva bănuți. Marți, valuta americană s-a ieftinit cu doi bani și costă 17,1165 de lei.
 
S-au depreciat ușor rubla rusească și leul românesc – echivalentul acestora în moneda națională constituie 0,258 și, respectiv, 4,1773 de lei. Într-o ușoară creștere este hrivna ucraineană – cursul de schimb al acesteia este de 0,6112.
Total
0
Shares
Total
0
Share