Politică

Dacă are principii, Andrei Popov ar trebui să dispară din spațiul public! Iată de ce

Pinterest LinkedIn Tumblr

Analistul politic, Andrei Popov, ar trebui să dispară din spațiul public. Cel puțin acest scenariu ar trebui să urmeze, dacă acesta are principii și se ține de cuvânt.

Jurnalistul Gheorghe Gonța a scris pe pagina sa de Facebook, că Andrei Popov a declarat ieri seara la TV că-n opinia sa, după ce a analizat tot ce a fost posibil de analizat, a declarat că va fi o alianță între PSRM și PDM. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, Popov promite că nu va mai apărea pe ecranele televizate, pentru a mai comenta ceva, până la anticipate, adică vreo trei luni.

Gheorghe Gonța a venit cu două ipoteze. Ori Popov a planificat o vacanță de lungă durată cu familia sa, fie are principii și va dispărea pentru câteva luni. Noi mai presupunem încă o variantă că Andrei Popov se va face că plouă și va da uitării promisiunea sa.

Amintim că, Andrei Popov, la un moment dat a făcut pariu cu Natalia Morari, că până la Paște va fi ales un speaker al Parlamentului de către PDM și PSRM, iar în cel mult 2 săptămâni, va fi ales și un Guvern. După cum vedem, este deja vara, iar previziunile lui Popov nu par a fi realizabile.

loading...

Comments are closed.