Alte știri

De astăzi este reluată eliberarea plăcuțelor de înmatriculare neutre pentru automobilele din regiunea transnistreană

Pinterest LinkedIn Tumblr

 Punctul de înmatriculare a automobilelor din Tiraspol își reia de astăzi activitatea, care a fost suspendată la 20 martie a.c. pe perioada stării de urgență în Republica Moldova. În cadrul instituției vor activa angajați ai Agenției Servicii Publice, iar Punctul de înmatriculare a automobilelor de la Râbnița va fi redeschis gradual, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Cele două puncte de înmatriculare a automobilelor din regiunea transnistreană și-au început activitatea la 1 septembrie 2018 și până în prezent au eliberat 3658 de plăcuțe și certificate de înmatriculare a autoturismelor de format neutru (trei litere și trei cifre), care permit accesul autoturismelor din regiunea transnistreană în traficul rutier internațional. Astfel, Guvernul Republicii Moldova a creat condiții și premise reale pentru a apropia cele doua maluri ale Nistrului, oferind locuitorilor mecanisme viabile de soluționare a problemelor curente.

Amintim că de în condițiile actuale, atât angajații din punctele de înregistrare cât și solicitanții urmează să respecte regulile și măsurile epidemiologice.

Citește și: ANSA vine cu recomandări în scopul prevenirii cazurilor de intoxicații cu ciuperci

loading...

Comments are closed.