Alte știri

„De la dragoste la crimă e doar un singur pas”: Un bărbat a încercat să-și omoare fosta soție, iar apoi să se sinucidă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat a vrut să-și pună capăt zilelor, după ce a încercat să-și omoare fosta soție. Cazul a avut loc recent, în orașul Grigoriopol din stânga Nistrului. Acesta a încercat să-i taie gâtul fostei soții după care s-a înjughiat cu un cuțit, transmite Telegraph.md, cu referire la Unimedia.info

Din mai 2020, femeia a apelat în repetate rânduri la oamenii legii cu privire la scandalurile pe care le provoca fostul ei soț.

Potrivit presei din stânga Nistrului, incidentul s-a produs în noaptea de 7 octombrie, bărbatul fiind în stare de ebrietate, în timpul unui alt conflict a încercat să-i taie gâtul fostei soții. După ce femeia a căzut însângerată pe podea, bărbatul s-a înjunghiat cu un cuțit. Tragedia a fost evitată, după ce vecinii au alergat la ei la auzul strigătului victimei. Aceștia au chemat poliția și medicii de pe ambulanță.

Femeia împreună cu fostul soț au fost imediat preluați la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În aceeași zi, suspectul a fugit de la unitatea medicală și a reușit să se ascundă de oamenii legii timp de o lună.

După divorțul oficial, individul a continuat să locuiască în casa fostei sale soții.

Pe 13 noiembrie suspectul a fost reținut. În timpul interogatoriului, bărbatul și-a explicat comportamentul prin faptul că a vrut să moară cu fosta soție în aceeași zi, să o omoare mai întâi, apoi pe el însuși.

FOTO // Un moldovean reținut la poliția de frontieră din Ucraina. Acesta transporta ilicit tacâmuri de bucătărie

loading...

Comments are closed.