Alte știri

De la începutul anului, peste 500 de probleme din municipiu au fost semnalate prin intermediul platformei EU.CHISINAU.md

Pinterest LinkedIn Tumblr

În perioada 1 – 26 ianuarie, locuitorii municipiului au raportat 501 de probleme prin intermediul platformei de sesizări EU.CHISINAU.md. Chestiunile adresate de cetățeni în perioada de referință se referă la evacuarea deșeurilor, salubrizarea curților de blocuri, reabilitarea iluminatului stradal și a obiectivelor de semafor etc. 

Până în prezent, serviciile municipale au soluționat 75 de probleme, alte 323 sunt în proces de lucru, 71 au fost respinse, iar restul sesizărilor au statut de nou intrate.

Prin intermediul platformei www.eu.chisinau.md, Primăria Chișinău pune la dispoziția locuitorilor capitalei un serviciu electronic rapid și eficient de comunicare cu serviciile municipale, în scopul identificării și soluționării problemelor urgente din oraș.

De la începutul lansării platformei EU.CHISINAU.md au fost înregistrate 5168 de sesizări, dintre care 3000 au fost examinate și soluționate de către instituțiile municipale.

 

loading...

Comments are closed.