Externe

De teama coronavirusului, doi părinți au bătut în cuie ușa de la intrare și și-au ținut copiii închiși în casă timp de patru luni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trei copii suedezi cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani au fost luați din familie de către serviciile sociale după ce au fost închiși în casă timp de patru luni de părinții „înspăimântați” de noul coronavirus, a anunțat miercuri avocatul minorilor.

Din martie și până la începutul lunii iulie, „copiilor nu li s-a permis să părăsească apartamentul (…), părinții erau atât de speriați de pandemie”, a declarat Mikael Svegfors, avocatul copiilor, relatează Le Figaro. Avocatul a mai spus că în toată această perioadă nici părinții nu au părăsit apartamentul.

Incidentul s-a înregistrat în regiunea Jönköping din sudul țării. Potrivit documentelor autorităților din Jönköping, copiii au fost închiși în toată această perioadă în camera lor și nu li s-a permis accesul în alte încăperi ale locuinței.

În plus, ușa casei a fost bătută în cuie, astfel încât nimeni să nu poată ieși, a mai spus avocatul, însă părinții neagă acest fapt.

Citește și: Operațiune neobișnuită a pompierilor. Un copil de 2 ani și-a închis mama pe balcon ca să se uite la televizor

loading...

Comments are closed.