Actual

Decizia CSE: Toate instituțiile de învățământ vor continua să desfășoare procesul educațional, la distanță

Pinterest LinkedIn Tumblr

Comisia pentru Situații Excepționale a decis ca în perioada zilelor de odihnă, toate instituțiile de învățământ vor activa în continuare asigurând procesul de studii.

Procesul de studii va fi asigurat în continuare la distanță.

Asffel punctul 1 și 1.3 al dispoziției nr.14 a CSE, dispun:

DISPOZIȚIA nr. 14 din 06 aprilie 2020

În conformitate cu art. 22 din Legea nr. 212/2004 privind regimul stării deurgență, de asediu și de război, art. 2 din Hotărîrea  Parlamentului nr. 55/2020 privind declararea stării de urgență, punctele 6, 7, 8 și 9 din Regulamentul Comisiei pentruSituații Excepționale a Republicii Moldova, aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr.1340/2001, Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova,
DISPUNE:
1.Zilele de 07 aprilie – 17 aprilie 2020 se declară zile de odihnă pentru toate unitățile din sectorul bugetar și instituțiile/autoritățile publice la autogestiune, cu excepția:
1.3. instituțiilor de învățământ de toate nivelurile (de educaţie timpurie,instituţiile de învăţământ primar, secundar, profesional tehnic, superior, de învăţământextraşcolar şi de învăţământ special), care vor asigură desfășurarea procesuluieducațional la distanță.
 
loading...

Comments are closed.