Alte știri

Decizia grupului parlamentar ”Pentru Moldova” referitor la votarea Guvernului Gavrilița

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputații Platformei „Pentru Moldova” au criticat dur tentativa controversată de numire a guvernului Gavrilița în condițiile în care chiar cei care au propus candidatura, nu-l susțin. Vicepreședintele fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, Violeta Ivanov, le-a cerut deputaților să nu-și bată joc de cetățeni, ci să facă lucruri concrete pentru cetățeni, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul de presă al grupului parlamentar.

Violeta Ivanov a menționat că procedura de numire a unui nou Guvern a fost transformată în circ. „Arătați-mi, vă rog, un singur exemplu din istoria țărilor civilizate, și nu doar, în care șeful statului propune candidat pentru funcția de premier un membru al echipei sale și cheamă toți deputații să nu-l voteze, iar propriul partid, al cărei acest candidat este vicepreședinte, nu-l susține”, a declarat Violeta Ivanov.
Ea a calificat procedura drept „un act de trădare al cetățenilor” și a acuzat politicienii că mint poporul cu desăvârșire.

„În loc să ne concentrăm pe depășirea crizei politice, ne impuneți o agendă falsă și un circ de prost gust care va avea consecințe grave pentru toți cetățenii”, a mai declarat Violeta Ivanov.
Ea a amintit că Partidul „ȘOR” a făcut mereu lucruri concrete pentru cetățeni și nu va participa la „circul de prost gust”.

Deputații Platformei „Pentru Moldova” au părăsit ședința Parlamentului înainte de examinarea subiectului privind numirea Guvernului.

loading...

Comments are closed.