Alte știri

Declarația PAS despre înregistrările video care au apărut în spațiul online

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce în spațiul online au fost publicate mai multe înregistrări prin care s-ar demonstra că votanții Maiei Sandu ar fi plătiți pentru votul lor, PAS a emis o declarație de presă și menționează că ceea ce se face este o crimă împotriva poporului.

”Ceea ce face Igor Dodon este o crimă împotriva poporului. Echipa lui Dodon comite ilegalități și în ziua votului. Dodon încearcă să intoxice votul sincer al cetățenilor prin provocări și falsuri.

Cerem oprirea imediată a provocărilor și a minciunilor precum că cineva ar plăti pentru un vot acordat Maiei Sandu. Venim cu un apel către cetățeni, și din țară, și din diasporă: Fiți atenți! Printre dvs., inclusiv în diasporă, au fost plasate persoane care provoacă și înregistrează falsuri despre așa-zisa mită.

Mobilizarea fără precedent, sinceră și liberă a cetățenilor noștri din diasporă arată dorința imensă a moldovenilor de a-și exprima votul – un drept constituțional, iar încercarea de a destabiliza și a intoxica acest proces liber constituie o infracțiune.

Vom cere investigarea acestor falsuri, oriunde au fost fabricate, și tragerea la răspundere a făptașilor. Provocatorii for fi pedepsiți penal. Dragi cetățeni, ieșiți la vot!”, este declarația PAS.

Un alt VIDEO ar demonstra că la Londra alegătorii sunt transportați organizat la alegeri

loading...

Comments are closed.