Externe

Declarație controversată a unei vedete Disney: De fapt, sunt pansexuală!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Actriţa americană Bella Thorne a vorbit despre identitatea sa sexuală, dezvăluind că este pansexuală. ″Îţi place ceea ce îţi place”, a explicat vedeta, care se identificase anterior ca bisexuală, notează The Telegraph.

Fostul copil-vedetă al Disney, în prezent în vârstă de 21 de ani, a declarat însă recent pentru Good Morning America că nu ia în considerare genul sau sexul atunci când se află în căutarea unui partener.
 
“Sunt de fapt pansexuală şi nu ştiam asta. Cineva mi-a explicat foarte bine ce înseamnă asta. Îţi plac fiinţele. Îţi place ceea ce îţi place. Nu trebuie să fie o fată sau un tip, un el sau o ea, asta sau cealaltă. E vorba de a-ţi plăcea o personalitate (…) o fiinţă”, a povestit vedeta.
 
Thorne se află în prezent într-o relaţie cu cântăreţul italian de pop Benjamin Mascolo şi a postat fotografii din vacanţa petrecută alături de acesta în Sicilia luna trecută.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.