“Deeper Harmonies with ANDREW RAYEL and PROFF” aduce magia muzicii la un alt nivel

Evenimentul ajuns la a doua ediție, “Deeper Harmonies”, va transforma grădina Digital Park într-o oază sonoră, pe data de 16 septembrie, începând cu ora 20:30. Cu un line-up de excepție și o experiență sonoră captivantă, acest eveniment va oferi o experiență muzicală de neuitat iubitorilor de muzică house, deep house, melodic techno și progressive.

Invitatul special al evenimentului este Andrew Rayel! Artistul pregătește ceva inedit, va urca pe scenă cu un set exclusiv Light Side, un mix mai progressive și melodic, ceea ce nu ai mai auzit până acum la evenimentele sale!

Andrew Rayel continuă să fie o prezență influentă în lumea muzicii trance, făcând conexiunea dintre muzică și suflet mai frumoasă și specială. Cu pasiunea sa pentru trance și devotamentul său față de fani, știe cum să te teleporteze într-un alt univers cu fiecare mix, iar de acest lucru te vei convinge la eveniment!

Evenimentul este completat și cu un invitatul serii – PROFF, DJ și producător de muzică electronică, care face parte din familia Anjunadeep. PROFF și-a câștigat recunoașterea internațională pentru producțiile sale de calitate și seturile captivante, dar și pentru abilitățile sale de a crea atmosfere muzicală profundă și emotivă.

Line-up-ul este completat și de alți artiști talentați, precum: Kamaji, Doodău, The HIDD3NS și Vassmo din Moldova și Etna din Ucraina. Dj-ii promit să creeze o experiență sonoră memorabilă și să transmită publicului emoții de neuitat, deci trebuie să fii și tu la eveniment!

Bilete: afisha.md

Deeper Harmonies with ANDRE RAYEL and PROFF (Anjunadeep)
Când: 16 septembrie, ora 20:30
Unde: Digital Park, str. Mihai Viteazul, 15

Total
0
Shares
Total
0
Share