Lifestyle

Delia, excentrica artistă din România, revine la Chișinău cu un show de excepție!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Delia, artista care nu mai are nevoie de nicio prezentare, revine la Chișinău cu un show de excepție așa cum nu ai mai văzut – ROCKADELIA!

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Pe 11 septembrie, începând cu ora 19:00, în parcarea Kaufland Testemițanu din Chișinău, pregătim un concert de zile mari – ROCKADELIA. O premieră absolută cu efecte speciale, show de lasere și lumini, o abordare nonconformistă și un concept unic, toate vor da culoare celui mai tare eveniment din această toamnă!

Delia are una din cele mai spectaculoase voci din industria muzicală românească și știe să facă show ori de câte ori iese pe scenă. Fiecare concert este o adevărată explozie de emoții, iar energia debordantă a artistei te face să simți muzica la maxim. De la ținute scenice care se schimbă în timp real, până la decoruri și efecte speciale ce te teleportează parcă într-o altă lume, totul este despre trăiri, euforie și adrenalină.

Show-ul ROCKADELIA promite a fi un eveniment pe măsură, cu un nou concept pentru publicul de acasă și cu o producție impresionantă ce îți va oferi o experiență artistică nemaipomenită. Nelipsite vor fi surprizele și momentele unice care vor rămâne mult timp întipărite în amintiri, hit-urile cunoscute vor avea un sound rockish, iar seara va fi completată cu un invitat special.

Biletele le găsești online pe afisha.md

Eveniment organizat de EventikA Grup.

loading...

Comments are closed.