Demisie în Guvernul Sandu! Mesajul de adio a fost publicat pe Facebook

radu rebeja, ministerul culturii si cercetarii, ministerul educatiei, guvernul sandu

Fostul secretar de stat al Ministerului Educației Culturii și Cercetării pe domeniul tineret și sport, Radu Rebeja, a anunțat astăzi că pleacă azi de la instituție. Acesta a scris un mesaj de „adio” pe pagina sa de Facebook.

„Vreau să aduc sincere mulțumiri tuturor celor pe care am reușit să îi cunosc și să îi întâlnesc în perioada mandatului meu în calitate de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Nu a fost o muncă ușoară, dar a fost una care a implicat dăruire, responsabilitate și dedicație, iar echipa cu care am lucrat cot la cot la Minister a fost una cu adevărat deosebită și profesionistă, o echipă care are toată admirația și respectul meu. Pe durata întregii perioade, m-am convins de nenumărate ori că oamenii sfințesc locul, iar cei care au scopuri nobile vor fi în stare să răstoarne chiar și munții din fața lor, pentru a reuși să obțină rezultate frumoase. Aici mă refer la toți funcționarii publici, la colegi, la Secretarii de Stat, Secretarul General de Stat , la Dna Ministru, la tinerii care ne duc faima în lume, la campionii noștri, la antrenorii care îi educă și antrenează, la federațiile sportive, la organizațiile de tineret”, a scris Rebeja.

Recent, Radu Rebeja a deschis o școală de fotbal, pentru pregătirea tinerelor talente și ridicarea nivelului fotbalului în țară.

TV8 scrie că locul lui Radu Rebeja de la Ministerul Educației va fi ocupat de Adrian Baluțel. Acesta a fost numit în funcția de secretar de stat pe domeniul tineretului și sportului la ședința precedentă a Cabinetului de Miniștri.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share