Alte știri

Democratul Nedelea părăsește PDM și se îndreaptă spre AUR-ul unionist

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consilierul municipal, ex-deputatul Veaceslav Nedelea, părăsește Partidul Democrat. Acesta susține că pleacă din PDM deoarece nu este de acord cu „politica Conducerii de promovare în funcțiile politice”.

„Până-aici a mers ostașul…Da, am fost circa 11 ani ostaș al PDM, membru al CNP, Președinte a Organizației de Sector Buiucani mun Chișinău. Am fost un membru fidel, dedicat activităților politice și organizatorice. Am fost Deputat, actualmente sunt Consilier municipal de Chișinău. Plec din PDM din motive care au la bază dezacordul meu cu politica Conducerii de promovare în funcțiile politice, cu ”restaurația”, dacă vreți…”, scrie Nedelea pe pagina sa de Facebook, citat de Deschide.MD.

Consilierul își asumă gestul și spune că va oferi explicații doar colegilor din echipa democrată a sectorului Buiucani al capitalei. Totodată, Nedelea dă asigurări că nu a fost „ademenit” de altcineva, într-o altă formațiune.

„Nu datorez explicații nimănui, decât colegilor mei din Echipa PDM Buiucani, cărora le voi oferi și care sper să mă înțeleagă… Îmi asum pe deplin acest gest. Caracterul unui politician, rezultă din capacitatea acestuia de a-și asuma anumite decizii. Vă asigur pe toți că nimeni nu ma ”racolat”, ”cumpărat” sau ”ademenit””, a conchis Nedelea.

Potrivit unor surse politice, Nedelea intenționează să candideze la următoarele alegeri anticipate pe listele AUR Moldova – partid lansat astăzi în cursa pentru parlamentarele din 11 iulie 2021, AUR militează pentru Unirea Basarabiei cu România.

loading...

Comments are closed.