Alte știri

Deplasarea și accesul moldovenilor la secțiile de votare din Italia, permisă în baza unei declarații pe proprie răspundere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deplasarea și accesul moldovenilor la secțiile de votare din Italia, pentru alegerile prezidențiale din Republica Moldova, va fi permisă cetățenilor, inclusiv în zonele cu circulație restricționată.

Totuși, alegătorii vor trebui să prezinte, în mod obligatoriu, o declarație pe proprie răspundere către organele de poliție la efectuarea controlului.

Precizările au fost făcute de către Consulatul Republicii Moldova la Milano, în contextul restricțiilor impuse de autoritățile italiene din cauza pandemiei de coronavirus.

Modelul declarației pe proprie răspundere poate fi găsit pe pagina de Facebook a Consulatul Republicii Moldova la Milano sau poate fi solicitată direct de la funcționarul de poliție în momentul efectuării controlului.

În anunțul făcut de Consulatul Republicii Moldova la Milano este menționat că declarația pe proprie răspundere este unica formă de legitimare a deplasării în ziua votării.

Sursa: publika.md
loading...

Comments are closed.