Politic

Deputat din Blocul ACUM: Plahotniuc a fost recent la Iași

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul lider al PD, Vlad Plahotniuc, ar fi fost recent la Iași, susține secretarul general al PAS Igor Grosu.

El a declarat, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, că Plahotniuc ar fi avut totuși un rol în căderea Guvernului.

„Eu pot să-mi permit să afirm că acum o lună-o lună și jumătate dl Plahotniuc s-a apropiat de câteva ori de Chișinău, la o distanță nu prea mare, undeva pe la Iași a fost în vizită, s-a întâlnit cu cine s-a mai întâlnit acolo, inclusiv a mai dat ochii și cu cei care încă îl deplâng. De aceea, contribuția dlui Plahotniuc la ultimele evenimente eu cred că a fost, cel puțin din partea taberei pe care d-lui o controlează încă în Partidul Democrat, dar în Partidul Democrat eu sincer cred că acolo încă sunt oameni care vor să se lepede de moștenirea lui Plahotniuc, care înțeleg că acel model ducea numai spre un colaps pe care l-au trăit”, a spus deputatul.

Deputatul din fracțiunea PAS, mai crede că PD-ul putea să demonstreze că s-a schimbat dacă nu susținea demiterea Guvernului Sandu.

„PD-ul a avut o șansă pe care a ratat-o la moțiune, căci ei, dacă votau împotriva moțiunii, demonstrau întregii societăți, dar și partenerilor de dezvoltare că ei sunt gata, sunt altfel de partid”, a mai declarat Igor Grosu.

Amintim că atât fostul Președinte al PD, Vlad Plahotniuc, cât și actualul lider al democraților, Pavel Filip, au dezmințit speculațiile cum că Plahotniuc ar fi avut vreo implicare în procesul decizional luat de Partidul Democrat în raport cu moțiunea de cenzură de demitere a Guvernului Maiei Sandu.

 

loading...

Comments are closed.