Externe

Deputat din Federația Rusă: „Propun să fie returnată pedeapsa cu moartea!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul din Duma de stat din partea LDPR, Alexander Sherin, a susținut ideea necesității ridicării moratoriului asupra pedepsei cu moartea. Acest lucru este relatat de portalul lenta.ru

„Cred că acest moratoriu a fost impus Rusiei. Toate aceste lucruri, impuse țării noastre sub valorile pseudo-umane pe care le promovează Europa, sunt făcute în mod deliberat pentru a distruge țara noastră. Un moratoriu cu privire la pedeapsa cu moartea distruge Federația Rusă „, a declarat deputatul. În același timp, el a refuzat să inițieze examinarea acestei probleme, întrucât este „întrebarea președintelui țării noastre”.

Potrivit lui Sherin, cel puțin cei care au ucis mai multe persoane merită pedeapsa capitală. „Vă amintiți de femeia care a venit din Asia Centrală, care i-a tăiat capul unui copil? Trebuia să fie împușcată în timpul arestului. Este păcat că niciunul din colaboratorii poliției nu a luat decizia de a face acest lucru ”, și-a exprimat opinia parlamentarul.

Anterior, guvernatorul regiunii Kaluga, Anatoly Artamonov, a declarat că persoanele care au comis infracțiuni, cum ar fi uciderea unui veteran de 92 de ani al Marelui Război Patriotic din Maloyaroslavets, merită pedeapsa cu moartea.

Amintim că Rusia a introdus un moratoriu asupra pedepsei cu moartea în 1996, când s-a alăturat Consiliului Europei, ratificând Convenția Europeană pentru Protecția Drepturilor Omului și a Libertăților Fundamentale.

loading...

Comments are closed.