Politică

Deputat: În aceste patru luni de activitate a Guvernului Maia Sandu, numai grijă față de cetățeni nu am văzut

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 17 octombrie, Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova a susținut un Briefing de presă în incinta Parlamentului.

Andrian Candu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova în fracțiunea Partidului Democrat, în cadrul Briefing-ului de Presă susținut azi de Fracțiunea Democraților, a exclamat că „ În aceste patru luni de activitate a Guvernului Maia Sandu, numai grijă față de cetățeni nu am văzut”. Democratul susține că timp de patru luni Guvernul Maiei Sandu, ar fi expediat Parlamentului 15 proiecte de legi, catalogând numărul acestora „mai mult parcă o bătaie de joc”.

Fracțiunea Democraților a mai criticat și faptul că nici unul din acele proiecte nu ar fi avut un caracter social pentru oameni, nici pentru domeniul economic sau pentru mediul  de afaceri. Democrații mai reamintesc faptul că pe lângă aceasta „Inițiativele bune pe care le-a avut Partidul Democrat față de cetățenii Republicii Moldova: cele 600 lei la sărbători, compensațiile pentru sezonul rece, un medic pentru tine, o viață nouă și alte proiecte bune care au fost ale Partidului Democrat, au fost suspendate sau anulate de actuala Guvernare!

Vezi briefing-ul integral!

 

loading...

Comments are closed.