Alte știri

Deputat: În câțiva ani și Sandu va fi declarată coruptă de către Occident

Pinterest LinkedIn Tumblr

De îndată ce Occidentului nu îi place conducerea unui anumit stat, începe imediat să susțină „societatea civilă” acolo. Adică marionetele lor, care mai devreme sau mai târziu fie lansează Maidanul, fie urmăresc și calomniază propriii lor lideri, solicitând sancțiuni, intervenție, blocând piața etc.

Se cheltuiesc miliarde pentru aceste ONG-uri și mass-media „independente”. Și aceste miliarde sunt atribuite drept ajutor occidental țării. Așa și Ucrainei i s-au acordat 5 miliarde de dolari. Moldova a fost „ajutată” – 1 miliard de dolari. Și cetățenii cum au trăit așa și trăiesc- poate chiat mai rău decât înainte.

Toți banii și ajutorul din Vest se îndreaptă spre propriii lor lachei, care consolidează colonialismul și controlul extern. Schema de dominație este simplă: hrănesc elitele și jefuiesc oamenii. Iar elitele trebui să-i convingă pe oameni că acest lucru este corect, că aceasta este „civilizație”. Și sărăcia nu se datorează faptului că Occidentul jefuiește, ci din cauza corupției.

Veți vedea cum în câțiva ani și Sandu va fi declarată coruptă. În principiu, ea și este, dar acest lucru nu schimbă esența.

Comentariul politologului, deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea.

loading...

Comments are closed.