Politic

Deputat: Maia Sandu este abandonată de către persoanele apropiate și presă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Adela Răileanu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, se întreabă cum se simte Maia Sandu după ce mai multe persoane din anturajul ei au anunțat că demisionează din structurile guvernamentale și pleacă peste hotarele țării, iar presa a evitat ceremonia de investire a noului ministru al Muncii și Protecției Sociale.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

“Cum se simte oare un președinte care a venit la putere cu promisiunea că va aduce acasă diaspora, iar la jumătate de mandat este părăsită și de cei mai apropiați oameni?

Cum se simte un președinte, care a admis lichidarea a șase posturi de televiziune și a ajuns să fie ignorată de jurnaliști?

Nu cred că are motive de bucurie și de satisfacție. Sunt semnale că a eșuat. A eșuat în tot ceea ce face! Așa se intamplă când nu calculezi consecințele propriilor decizii, când nu ții cont de oameni și nu ții cont de regulile democrației. Eu cred că la Presedinție s-a insturat un profund sentiment de frică si nesiguranță.

Sperăm doar că va avea capacitatea să învețe din greșeli”, a scris Răileanu pe pagina ei de pe Facebook.

Amintim că Marcel Spatari a demisionat din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale, “verișoara sacrificată” Anastasia Tăburceanu a plecat de la Guvern, iar Sorina Ștefîrță a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al Președinției. Toate aceste persoane au dat de înțeles că părăsesc Republica Moldova.

loading...

Comments are closed.