Politic

Deputat PPDA: Sub aspect pur politic, individul Renato Usatîi este mai periculos pentru Republica Moldova decât Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, este mai periculos pentru Republica Moldova decât Igor Dodon. De această părere este Dinu Plîngău, deputat PPDA. În opinia deputatului, Renato Usatîi va reacționa la prima chemare a Kremlinului și a FSB-ului rusesc.

”Unele partide de dreapta, cât și unele de stânga discută cu Renato Usatîi, în eventualitate pentru a fi numit un nou Cabinet de miniștri. Sub aspect pur politic, individul Renato Usatîi este mai periculos pentru Republica Moldova decât Igor Dodon”, a declarat deputatul PPDA, referindu-se la eventualele rezultate ale posibilelor alegeri parlamentare anticipate în țara noastră.

Plîngău spune că Usatîi ”va juca cu ambii, atât cu cei de dreapta, cât și cu cei de stânga”.

”Într-un final, cetățenii Republicii Moldova trebuie să înțeleagă că va câștiga Kremlinul, pentru că acest individ are toate afacerile în Federația Rusă, prietenii lui sunt în Federația Rusă, practic toată viața lui este în Federația Rusă. Dacă FSB din Rusia îi va da un telefon și-i va spune că îi deblochează afacerile, că îi anulează dosarele penale, eu vă asigur că poziția lui anti-Dodon se va schimba în trei secunde și, după ce va fi investit un Guvern pro-european și un președinte de Parlament din partea lui Usatîi, Usatîi va face alianță cu socialiștii”, a mai declarat Plîngău.

Menționăm că deputatul PAS Vladimir Bolea nu exclude o alianță de stânga, după organizarea următoarelor alegeri parlamentare anticipate. „Eu nu văd o problemă în crearea coalițiilor cu partidele de stânga după parlamentare”, a spus deputatul PAS în cadrul unui interviu pentru Sputnik Moldova.

loading...

Comments are closed.