Deputat PSRM: Blocul ACUM ne invită la negocieri prin Facebook, poate este o farsă? Așteptăm o invitație oficială

partidul socialistilor, grigore novac, blocul acum, fraciuni parlament, alianta psrm si acum, alianta dodon maia sandu, dodon si acum, blocul acum parlament

Unul din liderii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a calificat drept neserioasă invitația la negocieri înaintată de fracțiunile PAS și PPDA către PSRM. Grigore Novac spune că partidul pe care-l reprezintă nu a primit nici o scrisoare oficială, iar o postare pe Facebook este ceva neserios pentru această situație.

Deschide.md scrie că Serviciuld e presă al PSRM anunță despre convocarea pentru ziua de marți, 9 aprilie, a unei ședințecomune a Comitetului executiv politic al partidului și fracțiunea parlamentară. Ulterior, pentru ora 10.30, este anunțată declarația PSRM privind „viitoarele acțiuni ale partidului”.

Totodată, pentru aceeași publicație de știri, deputatul Grigore Novac, unul din liderii PSRM s declarat că formațiunea sa nu a primit nici o invitație oficială din partea blocului ACUM, spunând că aceștia singuri s-au încurcat în declarații, ba vor să se întâlnească, ba refuză. “Invitațiile lor se fac prin Facebook?! Eu nu știu ce să vă spun cât timp nu am văzut o invitație oficială. Colegii din blocul ACUM demult s-au incurcat în declarații: ba doresc să se întâlnească cu noi, ba nu doresc…. Ba nu au ce discuta. Este greu de a înțelege logica lor. Dvs. ați văzut cum am făcut noi invitație:  noi credem că așa este normal… cu presa. În general, cui aparține această pagină de Facebook, cine o administrează, cine semnează invitația? Poate este o farsă…. Nu vreau să zic că e lipsă de profesionalism”, a declarat Novac pentru Deschide.MD.

Amintim că Blocul ACUM a lansat astăzi pe Facebook o invitație la discuții către PSRM, asta în ciuda faptului că, cu doar câteva zile înainte de alegeri, liderii blocului au semnat un “pact cu poporul” care însemna un legământ cu cetățenii de a nu colabora în Parlament cu PSRM, PDM și Partidul Șor.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share