Alte știri

Deputat PSRM despre cerințele ACUM: „dă-mi-o pe fiica ta pe o noapte și îți promit că peste 3 zile mă căsătoresc cu ea”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Solicitarea funcțiilor de Premier și de Președinte al Parlamentului de către blocul ACUM din partea PSRM este comparată de deputatul Bogdan Țîrdea cu o situația când un tânăr ar cere fata de la părinții săi pe o noapte cu promosiunea că peste trei zile se va căsători cu ea. Cu alte cuvinte, este o solicitare în care nu se poate avea încredere.

„Sunt șocat. Din nou, ei (Năstase și Maia Sandu) insistă ca funcția de preşedinte al Parlamentului, de Prim-ministrul și, de facto, întregul Guvern să fie sub controlul lor. Iar după 3 zile, chipurile, Năstase va demisiona, cedând postul Zinaidei Greceanîi… Și dacă Andrei Năstase se va răzgândi și nu va demisiona?”, a scris Țârdea pe facebook.

„Blocul ACUM este ca un șofer de camion, care a intrat în casa ta să înopteze! Și nu doar a înnoptat, dar are și propuneri: dă-mi-o pe fiica ta pe o noapte și îți promit că peste trei zile am să mă căsătoresc cu ea”, a adăugat deputatul PSRM.

Într-un final, Țârdea se adresează lui Năstase și Maia Sandu: „Poate a venit timpul să ne apucăm de treabă și să nu mai umblăm cu prostiile?”.
loading...

Comments are closed.