Politic

Deputat PSRM: Reforma în justiție trebuie făcută obiectiv și nu subiectiv

Pinterest LinkedIn Tumblr

Reforma în justiție trebuie făcută obiectiv și nu subiectiv, a declarat vicepreședintele Parlamentului, deputatul PSRM Vlad Batrîncea, în timpul dezbaterilor asupra hotărârii cu privire la demiterea directorului CNA, propusă de deputații PAS.

Deputatul socialist a menționat că lupta cu corupția promovată de PAS este una părtinitoare, dovadă va fi și aplicarea noilor modificări votate de majoritate cu privire la numirea directorului CNA.

”Atunci când un șef CNA numit de dumneavoastră, înaintat de 20 de deputați, va fi în funcție, cum CNA va verifica Parlamentul și deputații? Cum CNA va lupta cu corupția din Parlament, dacă acest director este numit de deputați? Nu trebuie să-mi oferiți mie răspuns, ci partenerilor de dezvoltare, că nici ei nu pot înțelege reforma dumneavoastră în lupta cu corupția”, a declarat socialistul.

Batrîncea a criticat majoritatea parlamentară pentru faptul că acum angajează în sistemul de drept procurorii și judecătorii care au slujit regimului din perioada statului capturat.

”Îmi pare rău că, consultantul dumneavoastră principal în această pretinsă reformă, este acel cu care am luptat și luptăm. Îmi pare rău, că ceea ce vă zic procurorii odioși este adevăr în ultimă instanță, îmi pare rău că sunteți subiectivi. Ceea ce faceți, nu poate fi numită reformă și justiție”, a declarat vicepreședintele Parlamentului.

loading...

Comments are closed.